Comercial

Mobilierul comercial este mai mult decat mobila. Este o poveste despre un brand, despre o strategie de marketing, despre armonia dintre specificul businesului si felul in care potentialul client este indemnat sa treaca pragul magazinului. Felul in care arata spatiul tau comercial este magnetul care atrage clientii, tocmai de aceea fiecare piesa de mobilier comercial trebuie sa fie atat practica cat si ESTETICA. Daca ai ajuns la noi, inseamna ca stii ce vrei. Vrei efectul WOW si noi ne vom aduna toate fortele creative pentru a-l obtine.

Hai sa facem impreuna un brainstorming (parca suna altfel in engleza) si sa transformam ideile indraznete in mobilier care incanta si atrage. Acesta e scopul nostru in productia de mobila pentru sectorul comercial. Producem mobila si amenajam magazine, showroom-uri, mall-uri, inclusiv cabinete medicale, centre de infrumusetare si farmacii.

Proiectam si realizam mobila pentru cinematografe, sali de spectacol si alte institutii plublice care doresc un serviciu all in one. Ne ocupam de fiecare aspect si acordam o atentie deosebita fiecarui element in parte, tapiteriile fiind mini opere de arta.

 

Mobila spatii comerciale

Mobila cinematografe

WhatsApp
Contact rapid