Companie

SafeWood!

Noi suntem! Facem mobila de calitate si suntem obsedati de design, de proiectare si realizare de mobila la comanda ALTFEL pentru oameni cu idei. Cu cat mai multe idei, cu atat mai bine.

Lucram cu MDF vopsit si PAL. Nu ne sperie nici lucrarile in care suntem provocati sa folosim lemn natur, metal sau sticla. Din contra, ni le dorim. Utilajele specializate cu care am dotat fabrica de mobilier din Suceava ne ajuta sa realizam orice ti-ai dori. Chiar orice!

Pornim de la o idee si nu ne oprim pana la produsul finit. Proiectam si realizam mobila la comanda atat pentru clienti rezidentiali cat si pentru cei din zona business: HORECA, office sau comercial.

 

Curaj sau nebunie

Credem ca putin din amandoua. Tineretea ne da curajul de a ne lansa in proiecte interesante, indiferent de anvergura. Entuziasmul nebun care ne cuprinde naste idei curajoase si proiecte complicate. Energia care ne tureaza motoarele si experienta acumulata ne conduce catre visul tau: mobila la comanda fix asa cum iti doresti.

Mobilier clasic sau avangardist? Preferam sa ne soliciti la maxim creativitatea si sa ne impingi dincolo de zona de confort. Proiectam si realizam mobila la comanda punand la bataie toate resursele noastre: imaginatie, experienta, simt estetic, ingeniozitate, entuziasm, curaj si o doza de nebunie.

Mobila pentru acasa

Facem mobilier pentru tine, pentru acasa. Producem mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor si dressing, mobila pentru living si biblioteci, mobila pentru camera copiilor, mobila pentru bai si pentru orice coltisor din casa ta.

Cum vrei sa arate? Avem designeri, inspirati de tine sau de alte arte care transforma in mobilier orice idee, oricat de nebuneasca ar parea.

Mobila pentru orice spatiu

Mobila este despre design interior si solutii practice. Asta e filozofia noastra. Sa gasim cea mai buna exprimare estetica alaturi de cele mai bune solutii practice.

Lasa totul in seama noastra, ne ocupam de intreg procesul de mobilare sau remobilare al spatiului pus la dispozitie. Ti-am spus ca iti usuram viata si nu am glumit. Tu ne contactezi si noi venim cu ideile designerilor nostri sa le completam pe ale tale.

Mai exact, iti oferim consiliere in materie de design interior, proiectare, masuratori si releveu, productie, transport si montajul mobilierului comandat acolo unde iti doresti.

WhatsApp
Contact rapid