Fabrica

SafeWood!

Credem in magie. Nu merge cu hocus-pocus sau abracadabra. Magia se face cu echipamentele de ultima generatie cu care am dotat fabrica de productie mobilier din Suceava. Aici ideile prind forma si se imbraca in material, de cele mai multe ori in MDF vopsit si PAL. Uneori se imbraca si in lemn natur, metal sau sticla.

Pentru vrajitorii din fabrica nostra de mobila nu conteaza materialul, au la indemana echipamentele nesasare. De pricepere, motivatie si pasiune nici nu vorbim, aici locuiesc.

Ne bazam atat pe oameni cat si pe tehnnologie. Tot know-how-ul si pregatirea profesionala sunt combinate cu echipamente de ultima generatie pentru a realiza un mobilier la comanda asa cum iti doresti si asa cum stim sa facem. Si putem sa facem.

 

Galerie
Tehnologie sau vrajitorie

Ambele! Mai exact, vrajitorie cu tehnologie. Asa reusim sa facem tot ce ti-ai putea dori in materie de mobilier. Cu ajutorul inovarilor si utilajelor CNC debitam, cantuim, frezam si gaurim MDF-ul sau PAL-ul intr-un timp scurt si cu o precizie la nivel de micron.

Vopsim fronturile MDF in orice culoare dorita de tine, existenta sau inventata ad-hoc. Credem in culoare si forta acesteia in desigul de interior. Lucram in culori. Visam in culori.

Departamentul de tapitare realizeaza unele dintre cele mai frumoase obiecte de mobilier tapitat: paturi si canapele, fotolii si tabureti, mobilier pentru birouri sau spatii de receptie, inclusiv scaune si fotolii pentru sali de spectacole sau cinematografe.

Inovatie si design

Putem sa realizam orice obiect de mobilier tocmai datorita inovatiilor si echipamentelor de ultima generatie cu care este dotata intreaga fabrica de productie mobilier din Suceava. Pasiunea noastra pentru mobila la comanda si idei indraznete este completata de tehnologia folosita. Si nu ne oprim aici.

Urmarim aparitia oricaror utilaje sau echipamante care ar putea sa ne fie de folos. Stim ca multi spun ca investesc constant in oameni si utilaje. Noi chiar o facem! Si se vede!

Confort, durabiliate si aspect

Suntem pretentiosi. Avem asteptari de la noi, poate chiar mai multe decat ai tu. E felul in care ne perfectionam si ne asiguram ca primesti mai mult decat ceri.

Vrem ca efectul WOW sa fie pe termen lung, fie ca este vorba de mobilier rezidential sau de mobila pentru domeniul business si comercial.

Mobila de calitate, din punctul nostru de vedere trebuie sa fie confortabila, rezistenta si sa aiba un aspect frumos, elegant, in functie de personalitatea si dorintele tale.

WhatsApp
Contact rapid