HoReCa

Iubim proiectele HORECA si iubim sa facem arta cu ajutorul mobilierului la comanda. Aici nimic nu e "safe", totul se transforma si prinde forma pe masura ce ideile se alatura, se intrepatrund. Imaginatia prinde aripi, entuziasmul ajunge la cele mai inalte cote, motoarele se tureaza la maxim si ... BUM! Se naste IDEEA. De aici incolo lucrurile se aseaza si decurg firesc, indiferent de complexitatea proiectului. Magia ne invaluie si iau nastere unele din cele mai WOW proiecte de mobilier pentru restaurante, baruri, cafenele, terase, si hoteluri. Mobilam fiecare coltisor, inclusiv baile si bucatariile, salile de receptii si asteptare si orice spatiu pus la dispozitie de beneficiar.

Cu cat provocarea este mai mare, cu atat creste si satisfactia noastra la finalul proiectului. Producem mobila pentru domeniul Horeca aducand un plus de valoare brandului, aducand in lumina elemente care transforma spatiile, care spun o poveste. 

In productia de mobilier Horeca nu vorbim doar de mobila, vorbim de un concept care atrage cu o atitudine cozy, care are un farmec electrizant caruia nu ii poti rezista. 

Mobila restaurant

Mobila bar

Mobila hotel

WhatsApp
Contact rapid