Servicii

SafeWood

Mobila la comanda

Consiliere

Ti-am spus, colaboram cu designeri creativi, capabili sa transforme orice spatiu intr-unul plin de personalitate. Personalitatea ta.

Proiectare

Realizam simulari 3D fotorealiste pentru a putea vizualiza in cele mai fine detalii rezultatul final. Suntem aici sa iti usuram viata.

Masuratori si releveu

Venim , masuram si tinem cont de toate detaliile: ferestre, tevi, praguri sau alte aspecte care ar putea influenta designul. Apoi desenam la scara.

Productie

Toata magia se petrece in fabrica noastra de productie mobilier din Suceava. Ne bazam pe echipamente performante si oameni dedicati.

Transport si montaj

Ne ocupam de toate aspectele. Tu trebuie doar sa te bucuri de rodul ideilor si a oamenilor care le-au transformat in mobila.

Fronturi MDF

Posibilitati nelimitate

Vopsim fronturi din MDF in orice culoare iti doresti. Daca nu exista, o inventam. Vrei culori sau vrei aspect de lemn? Ai ce iti doresti.

Finisaje

Simple sau complicate? Fronturile din MDF pentru mobilier pot fi simple, clasice, cu decupaje sau geometrii de tine inventate.

Cu manere incastrate

Vrei un design rafinat? Ce zici de usi de mobilier din MDF vopsit cu manere incastrate? Ai idei? Vino cu ele. Noi avem solutii.

Usi glisante

Vrei sa economisesti spatiu? Foarte bine! Realizam usi glisante pentru dulapuri si sisteme de deschidere inteligente.

Lezene si cornise

Nimic nu este lasat la voia intaplarii. Folosim elemente de completare sau decorative din MDF vopsit pentru a pune in valoare mobilierul.

Mobilier tapitat

Paturi si canapele

Producem paturi si canapele concepute sa ofere confort cu un design care sa puna in valoare spatiul. Le punem in valoare prin tapiteriile lucrate perfect.

Scaune si fotolii

Alege modelul de scaun si tapiteria si noi il realizam. Pentru HORECA avem tapiterii din materiale rezistente si cu impact vizual garantat.

Mic mobilier tapitat

Iubim tapiteriile si universul de culori cu care ne lasa sa ne jucam. Tapitam tabureti, masute de cafea, bancute sau alte obiecte de mic mobilier.

Sali de spectacole si cinema

Cat de mult iubim proiectele sofisticate… Si zonele artistice ne provoaca sa realizam amenajari interioare si mobilier tapitat estetic si rezistent.

Materiale diverse

Vrei un material anume sau vrei sa venim noi cu propuneri? Avem un univers de tesaturi si texturi de cea mai buna calitate. Tapitam si reinventam. Reinterpretam.

WhatsApp
Contact rapid